SON DAKİKA

Taşova Gazetesi
Kurukafa

AŞIRI BÜYÜKLENME VE BENCİLLİK HASTALIĞINA TUTULDULAR

AŞIRI BÜYÜKLENME VE BENCİLLİK HASTALIĞINA TUTULDULAR
Bu haber 21 Ekim 2021 - 14:23 'de eklendi ve 69 views kez görüntülendi.

Mecliste bir açıklama yapan Ak Parti Amasya Milletvekili Mustafa Levent Karahocagil, 2002 öncesini bilmeyen gençlerin ve PKK sempatizanlarının desteği ile birkaç büyükşehir belediyelerini kazanan millet ittifakı liderleri “aşırı büyüklenme ve bencillik” hastalığına tutuldular. Her lider “başarıyı kendinden menkul” sayarak esip üflemelerle, 2023 için rüyalarında “darı” görmeye başladılar dedi.

Milletvekili Karahocagil, “Konuşmamın başında İHA’ların, SİHA’ların kurucusu, milli sanayici Özdemir Bayraktar’ın hakka yürüyüşünü üzüntü ile öğrendim rabbim mekanı cennet makamını ali eylesin. Yakınlarına dostlarına akrabalarına sabırlar diliyorum. Ve yine Balkanların bilge lideri Avrupa’nın ortasında Müslüman bir lider olarak Hakkı adaleti savunan savunmakla kalmayıp yaşantısına ve sözlerine yansıtan büyük lider Aliya İzzetbegoviç’in ölümünün 18. Yılında rahmetle minnetle anıyorum. Mekanı cennet olsun inşallah. Ayrıca Ülkemizde görev yapan tek dişi kalmış canavar mısrasının muhatapları Avrupa ülke diplomatlarının ülkemizin egemenliği konusundaki yanlış beyanatlarını en güçlü şekilde red ediyor ve kınıyorum. Bir tarafta, Devleti “garson devlet” kendini bu millete “hizmetkar” olarak nitelendiren “halka hizmeti hakka hizmet” anlayışı ile yatırımlar, projeler geliştiren, uygulayan, bitiren bir anlayış ve lideri Recep Tayyip Erdoğan, Diğer tarafta tek tek sermayeleri yalan, iftira, koltuk ihtirası uğruna, teröristlerle, vatan hainleri ile bir araya gelen, Geçmişinde halkını yokluğa, yoksulluğa yüksek vergilerle perişanlığa mahkûm etmiş, din düşmanlığından başka bir icraat gösteremediği için anlatacağı bir güzelliği olmayan, Geçmişinde yatırım olmayınca, geleceğe dair söyleyecek bir şey bulamayıp yalana, dolana, iftiraya sarılan millet ittifakı, liderleri ve idarecileri. 2002 öncesini bilmeyen gençlerin ve PKK sempatizanlarının desteği ile birkaç büyükşehir belediyelerini kazanan millet ittifakı liderleri “aşırı büyüklenme ve bencillik” hastalığına tutuldular. Her lider “başarıyı kendinden menkul” sayarak esip üflemelerle, 2023 için rüyalarında “darı” görmeye başladılar. “Evet baylar, millet ittifakının liderleri” o koltuklar için çok aç olduğunuzu biliyoruz. Aşırı histeriyle, ne söylediklerinizin de farkında değilsiniz. Yıllardır yanıp tutuştuğunuz kimlerin bir araya geldiğine bakınca bu ittifakın sadece menfaat için, sadece koltuk için, sadece gücü ele geçirmek için bir araya geldiklerini açık seçik görüyoruz.

CHP ile SP, ey milletim tam zıt birbirine yaklaşmayı bırak, birbirini iten iki kutup olmaları gerekmiyor mu? SP’nin geçmişi, milli Nizam Partisi ile başlıyor. Milli Nizam’ı kapatan CHP zihniyeti değil miydi? Daha sonra kurulan, MSP’yi de RP’yi de FP’yi de bu aynı zihniyet kapatmış, her türlü zulmü reva görmüştür. Kurucusu rahmetli Erbakan hocamın tüm emellerini gerçekleştiren, onun Türk halkına vaatlerini tek tek yerine getiren Ak Parti iken “celladına âşık olma hali” misali CHP’ye destek veriyor. Sebep? Elbette sebep belli Kılıçdaroğlu’ndan bir koltuk kapma hayali. Rahmetli Adnan Menderes’i ve iki bakanını idam eden zihniyet ile Demokrat partinin bir araya gelmesi mümkün mü, mümkün, Liderlerinin bir beklentileri varsa elbette mümkün- ver koltuğu al oyu. Peki peki, İyi Parti ile HDP’nin aynı sandığa oy atmalarının hem İyi Parti tarafından hem de HDP Tarafından izahı mümkün mü, o da mümkün birisi kart-kurt diyecek, diğeri hart-hurt diyecek sonuçta amaç kendi seçmenlerini kandırmak değil mi, eğer kanmaya hazır bir kitlede varsa yanına azcık iftira, biraz yalan ilave et, zaten dış güçlerden de tam destek var, yaşasın birliktelik.

Vatan’mış Milet’miş, projelermiş, yatırımlarmış, onların böyle şeylere karınları tok, zaten kazandıkları belediyelerde hangi projelere imza attılar ki, hükümet olunca herhangi bir projeye imza atsınlar.

Neyse milletim bugüne kadar, 19 yılda 15 seçim ve referandumda ne yapacağını bildi, inşallah 2023 seçimlerinde de ne yapacağını, kime oy vereceğini, kime destek vereceğini bilecektir. Allah’ın izni ile…

Birazda Amasya’mıza yapılan yatırımlardan bahsetmek isterim. Amasya’mız da en son çevre yolumuzun açılışını Cumhurbaşkanımızın online katılımı ile gerçekleştirmiştik. Tam bir milyar 450 milyona malolan çevre yolumuzdan geçen her vatan evladı, devletin gücünü bu 11 km.’lik çevre yolunda görüyor ve sebep olanlara, Cumhurbaşkanımıza dua üstüne dua yapıyorlar. Allah’ım hepsinden razı olsun.

Amasya’mızda gerçekleştirilen, biten, devam eden yatırımlarımıza 8 yıldır açılış yapmıyoruz.

Şükürler olsun, 600 yataklı Devlet hastanemizin proje ihalesi yapıldı, çalışmalar devam ediyor. İnşallah Nisan-Mayıs gibi temel atmak nasip olur. Geçtiğimiz 8 yıl içerisinde büyüklü-küçüklü tam 247 adet projemiz için 445 milyon, 115 bin T.L. yatırım maliyetine, 405 milyon 772 bin T.L. harcama yapmışız. İçişleri Bakanlığımız 41 milyon 637 bin T.L. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız 26 milyon 167 bin T.L. Adalet Bakanlığımız 24 milyon 368 bin T.L. Sağlık Bakanlığımız 35 milyon 607 bin T.L. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız 6 milyon 816 bin T.L. Millî Eğitim Bakanlığımız 109 milyon 743 bin T.L. İl Özel İdaremiz 161 milyon 434 bin T.L. Ayrıca Merzifon OSB’de açılışa hazır, 19 özel müteşebbisimizin 1500 kişilik istihdam sağlayan 250 milyon maliyet bedeli olan yatırımlar çalışmalara devam ediyor. Bu ülke için, bu vatan için yatırım yapmak, projeler gerçekleştirip ihracata katkı sağlamak isteyen, tüm yatırımcılarımızı Amasya’mıza bekliyoruz. Allah yardımcımız olsun. Biz yaptık diyoruz onlar yapabiliriz diyorlar . Biz gerçekleştirdik diyoruz onlar yıkacağız yaptırmayacağız diyorlar. Bir tarafta vatan sevdalıları diğer tarafta birbirini dahi kabul etmeyen dört ayrı güruh . Bu büyük millet her seçimde büyüklüğünü nasıl gösterdiyse 2023’tede büyüklüğünü gösterecektir inşallah.” Diye konuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA